maandag 1 maart 2010

Nieuw


Al een paar dagen heb ik zo het idee dat vandaag de eerste dag is van een nieuw begin. Van mijn nieuwe begin. Want vandaag is het de eerste keer dat mijn vrije dag voortaan op maandag is. De eerste dag van de lente, in meteorologisch opzicht. In elk geval de eerste dag van lentemaand maart. Een dag waarop het zonlicht uitbundig in de woonkamer valt. Ik zeg: alles wordt anders nu. Beter. Mooier. Makkelijker. Ik heb mijn nieuwe blouse aangetrokken waarin ik me zo reteonzeker voel dat ik hem ongetwijfeld binnen nu en twee uur van mijn lijf afruk, ik heb vers sinaasappelsap voor mezelf geperst, de vaat is gedaan, de wasmachine staat op zolder tevreden te snorren en straks stap ik op mijn nieuwe fiets om de wereld te gaan verbeteren voor het (één na) laatste individuele sessietje bij de Rockchick waar ik me uiteraard übercool onder voel want de stap die hierna volgt is alleen maar heel erg góéd. Ja.

Ik zeg: droom lekker verder, MarsMania. 
Life goes on. And on. And on.

3 opmerkingen:

wouter zei

Goed he, een nieuwe blouse (zelf gekocht neem ik aan) en je dan toch nog onzeker voelen???
Wanneer ik vrouwen in combinatie met kleren ga begrijpen mag de vlag uit :-)

Dit is MarsMania zei

Ja, toch knap hè. Zelf zou ik ook de vlag uithangen als ik mij & kleding snap. Maarre... hebben 'jullie mannen' dan nooit van die dagen dat je sommige stropdasjes echt niet aan wilt? En dat er een andere dag niets aan het handje is?

Heidi zei

@Wouter@Marsmania: ik wijd dit hele gedoe met die kleren enzo, toe aan onze hormoonschommelingen. Het is al moeilijk genoeg om dit zelf te begrijpen. En voor de man blijven we 'het eeuwige mysterie'. Zo houden we hun tenminste geboeid...;-)